Weessokken en sexy bottekes…

Hebben jullie dat ook, dat er altijd sokken kwijtraken? Ik heb een hele schuif met weessokken in mijn kleerkast. Oppotter als ik ben, kan ik ze niet weggooien natuurlijk. Dus ik hou ze bij, soms maanden lang, zonder dat hun wederhelft ooit opduikt, maar als ik dan eindelijk van mijn hart een steen maak en ze toch weggooi, komt binnen de week de verloren zoon weer boven water!!

Meestal zijn het sokken van de kids, meestal net de dure van een sjiek sportmerk die ze gewoon “moesten” hebben omdat heel hun klas die heeft, maar soms zijn het er ook van mij natuurlijk. Dan gaat het meestal om een paar dat ik gewoon waanzinnig mooi of grappig vond en waarvan er na twee keer dragen, ééntje spoorloos verdwijnt.

Ik ben een sokken-fetishist, als ik sokken zie die – grappig – schattig – mooi – knettergek – zijn, dan MOET ik die gewoon hebben, liefst in elke beschikbare kleur! Zo heb ik een voorliefde voor het merk Puma en mijn lievelingssokken van het moment zijn er met de leuke zin “In Puma we trust” op. Vlak daarna komt een paar gifgroene met een kat op mijn tenen of rood met grijze met een duiveltje op de plaats van de kat…

Ik ben ook nogal zot van schoenen, wow dan ben ik toch echt een vrouw? Twee weekends geleden heb ik in de solden een prachtig paar enkellaarsjes met hoge hakken (waar een kettinkje onder door loopt, ik ben gek op dat soort details!!) gekocht… Ik wou ze meteen aanhouden en natuurlijk had ik binnen het half uur ongelooflijk zere voeten, maar voor die sexy bottekes had ik dat echt wel over.

Thuisgekomen trek ik het prijsetiket van de onderkant, bleek dat ik één 39 en één 40 aan had. Niet te geloven toch, hoe kan je nu zo stom zijn! Wie plakt er nu een etiket over de maat!!!

En in de winkel zitten ze waarschijnlijk ook nog met zo’n paar! Eerst wilde ik ze gaan inwisselen, maar dan kan ik ze niet meer aandoen en wie weet wanneer geraak ik in die winkel!!

Dus heb ik mij er maar bij neergelegd, ik kan misschien één dikke weessok in de 40 dragen en één dunne weessok in de 39…

2 Reacties

  1. Mijn sokken zijn versleten als ik ze 5 keer heb aangehad, of toch een van de twee. Daarom koop ik altijd dezelfde sokken in grote hoeveelheden, dan kan ik de ontstane wezen terug koppelen 🙂
    Dat verhaal van die botjes…. oh my god ! 🙂

  2. Da’s nog eens een gedacht!:lol:
    Maar dan is mijn probleem met mijn bottekes nog niet opgelost…
    😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: