Ploesie-Ozzy en Look-a-like Cindy zijn onderweg!!!

ozzyvoor.jpgToen ik de eerste keer één van Luna’s Ploesiepoesie’s zag, wist ik direct dat ik er zo eentje “moest” hebben. Ik begreep ook al heel snel uit – de typisch mannelijke desintresse voor alles wat met pluche te maken heeft, maar geen lingerie is – van mijn vent, dat ik die Ploesie best zelf kon bestellen. Vandaag kreeg ik het goede nieuws dat Ploesie-Ozzy klaar is voor adoptie en er zaten meteen een paar foto’s bij! Samen met Ploesie Deluxe #52 Cindy vertrekt hij kortelings naar België, waar het duo met veel liefde en zorg omringd zal worden. Hopelijk vindt de echte Ozzy hen nu ook nog leuk, maar hij zal er in elk geval niet op mogen slapen!

Ik ben dus duidelijk iemand die gek is op katten, ze zijn mysterieus en eigenzinnig, doen 99 % van de tijd lekker hun goesting en beschouwen het feitelijk als een gunst dat ze bij jou willen wonen. Ik las ooit ergens “Een hond heeft een baas, een kat heeft personeel” en zo gedragen ze zich dan ook.

ozzzy_koe.jpgJij geeft hen eten, een lekker warm plekje om te slapen, je houdt ze vrij van teken en vlooien en je trakteert ze af en toe op iets – wat het ook maar mag wezen – waar ze gek op zijn. In geval van Ozzy is dat een kommetje melk (of een heel klein beetje room), een stukje gerookte zalm, een lepeltje roomijs of vanille-pudding of “de crème de la crème” wat Ozzy betreft, een stukje rauwe kip of kalkoen… Als tegenprestatie geeft hij zo nu en dan een “acte de présence” en mag je hem heel zachtjes aaien. Dan produceert hij dat goddelijke gespin waar mijn hart week van wordt, tot het hem teveel wordt en je met klauwen en/of tanden terecht gewezen wordt!

4 Reacties

  1. Tof hè! Die Ploesie Poesies! Wilde er graag één met een ster op, maar die woont nu in West Vlaanderen!

  2. @ieneke – Dan vraag je Luna toch gewoon om er eentje speciaal voor jou te ontwerpen! Zo gaat dat met de Look-a-likes ook.

  3. Mja … I know … alleen is het budget voor ‘dingen die niet echt nodig zijn’ niet zo hoog de laatste tijd?! 😦 En dus al helemaal niet om er eentje speciaal voor mij te laten ontwerpen … but it would be nice!

  4. Dan moet je iedereen duidelijke hints geven tegen dat je verjaart of zo, en hopen dat ze dan niet met één of ander afzichtelijk beeldje van een kat afkomen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: