Slik…

eendjes.JPGZelfs met intelligente pubers

zijn er momenten

dat je denkt

dat je met “Beavis” en “Butthead” aan tafel zit…

4 Reacties

 1. GELUKKIGE VERJAARDAG !
  Op de dag van de vrouw, dat is niet slecht hè…

 2. Als ik het goed begrijp zijn gelukwensen aan de orde.
  Ik kom je ook even opmonteren…Vorig jaar werd ik 40. Ik zag daar ook , zoals jij, tegenop alsof het een onoverkomelijke drempel was. Maar er is dit laatste jaar iets raars met mij gebeurd. Ze zeggen wel eens , het leven begint pas op je 40ste. Wel ik begin het te geloven. Ik voel me na lange tijd ( en ondanks het rimpeltje meer, het kilootje meer , etc…) nu pas echt op en top vrouw. Ik zit veel beter in mijn vel. Het “grote ideaalbeeld” is niet meer zó belangrijk voor me. Ik ben wie ik ben. En geloof me, ik blijk het uit te stralen, want de aandacht die ik tegenwoordig krijg, het is niet meer normaal. Als je erover wil praten, mail me dan maar via mijn blogje.

  O ja, en die pubers…geloof me , ik weet er alles van…maar tegelijkertijd ook niks, helemaal niks. Soms is negeren nog de beste oplossing geloof ik….Go with the flow, ga er niet al te sterk tegenin. En die onnozele praat, tja , die moet je er maar bijnemen, dat gaat ook wel weer over.

  Dus geniet van je verjaardag. Dat getal…vergeet het maar…het is maar een getal….
  Knuffel
  Crisje

 3. Hoe dom van mij !
  Jij bent natuurlijk helemaal niet jarig vandaag ! Maar ik las in jouw antwoordje “vier ze morgen”, en in mijn hoofd had ik daarvan een “ik vier ze morgen” gemaakt… Ik lees vaak heel oppervlakkig… !
  Sorry voor de verwarring…

 4. @Doctoranda-mama – Ik doe dat ook vaak hoor, ik ben namelijk nogal ongeduldig en reageer vaak al voor ik het tegoei gelezen heb… Ben blij dat ik daarin niet alleen ben.

  @Crisje – Ik ben pas jarig in augustus, dus ik heb nog een paar maanden uitstel. In elk geval bedankt voor je opbeurende woorden, ik maak er geen drama van hoor, het is alleen effe schrikken als ze, bij CSI of zo, iemand van 41, “middle-aged” noemen, dan moet ik mezelf bedwingen om niet te gaan schreeuwen tegen het scherm! Dat helpt niet en mijn huisgenoten worden daar een beetje heel ambetant van…
  Wat mijn pubers betreft, ik vond die onnozele praat wel grappig, maar ineens kreeg ik zo’n déja-vu gevoel… Elke leeftijd heeft zijn charmes, het voordeel van pubers is, dat ze heel veel zelf kunnen, het nadeel is dat je geen enkele privacy meer hebt. Die gasten gaan ook niet meer om half acht slapen hé…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: