Nieuwjaarsreceptie

clouseau.JPGGeloof het of niet, maar bij ons op ’t werk was het vandaag nieuwjaarsreceptie! Ze noemen dat dan wel een beetje anders, maar eigenlijk feitelijk moet je een kat en kat noemen hé…

Niet dat ik dat erg vind, het komt mij zelfs beter uit, januari en februari zijn zo al druk genoeg, ‘k was blij dat ze voor een dag in maart gekozen hadden! Alleen spijtig dat Clouseau er deze keer niet bij was, zoals vorig jaar. Niet dat ik zo zot ben van Clouseau, maar ik krijg niet vaak de kans om bij zo’n optreden helemaal vooraan te kunnen staan! Zo dicht dat ik foto’kes kon pakken met mijn piepklein kodakske, dat ik per toeval net eens bij had, op het goeie moment (meestal is dat andersom)!

In elk geval, ’t was plezant, het eten was lekker, de drank was in orde en ik heb weer heel wat collega’s gesproken, die ik al in geen tijden meer gezien had!

5 Reacties

 1. De Nieuwjaarsreceptie werd op Roel’s werk ook vervangen door een familiedag ergens in juni. Vind ik ook stukken leuker! Want een mens vreet al genoeg die dagen, een receptie wordt dan niet echt geapprecieerd. En ’t is plezant dat de klein mannen erbij zijn en eveneens gemakkelijker voor de vrouwen van… Als je niet meer weet waarover je nog moet praten, brengen die wel afleiding!

  Zo’n optreden met Clouseau had ik ook wel eens graag van dichtbij meegemaakt… ‘k Zou ook wel graag in zo’n bedrijf werken (toch een beetje jaloers, ik geef het toe!)

  Groetjes,

 2. clouseau op een nieuwjaarsreceptie?? nice… 🙂

 3. @Hilde – Bij ons is er een receptie voor het personeel (zonder partner) en in september een familiedag in een pretpark. Dat laatste is inderdaad veel plezanter dan het eerste!

  @Beate – Nu Clouseau, dat was een blits-optreden hoor, die stonden daar opeens en hebben een stuk of 5 liedjes gespeeld, er werd een prijs uitgereikt door Koentje (shit zeg en ik had niet gewonnen!) en die mannen waren alweer foetsie! Ik denk dat dat niet veel langer dan een half uur geduurd heeft. Het bedrijf waar ik voor werk is één van de belangrijke sponsors van Clouseau.

 4. oef, blij dat wij clouseau niet op ons werk krijgen 🙂

 5. @Liese – Smaken verschillen! 🙂 Ik vond Koentje wel iets hebben, zo helemaal levendig en in het echt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: