Daar kon ik niet naast kijken!

lippen.jpgMijn leesvoer van van ’t weekend zie je op de foto, de “Pink Ribbon” en het boek “Hoer”. Volgens mij is dat twee keer dezelfde foto. Zouden ze op de hoogte zijn van het feit dat ze allebei die foto gebruiken?

Zo’n dingen springen dus echt in mijn zicht, ik herken die foto en mijn hersenen rusten niet voor ze weten waarvan. Eigenlijk is dat gewoon ergerlijk, maar aan de andere kant ook wel boeiend. Zo ontstaat er dan een connectie tussen twee dingen die totaal niet bij elkaar horen en dat vind ik net leuk. ’t Is wanneer ik de connectie niet vind, dat het ambetant is, want ik blijf daar onbewust op zoeken en dat genereert heel wat ruis in mijn gedachten…

Oh en ik heb alweer schoenen gekocht, alhoewel ’t zijn geen schoenen, eerder elegante slippers met een toch wel vrij hoge sleehak. ’t Is een wonder, maar ze zitten echt gemakkelijk, “gelijk ne sloef” zou ik zeggen. ‘k Heb ze nog geen naam gegeven, ik kan maar niks verzinnen dat echt bij dit schoeisel past!

10 Reacties

 1. Jaaah, de ‘ ’t ligt op het puntje van mijn tongs’, om te rotten!
  Jij woont naast een schoenenwinkel toevallig?

 2. wééral? Neen, just kidding. Heb ook nieuwe schoenen gekocht vorige week, maar die zitten niet als gegoten. 2 uurtjes in de schoenen en ik spring rond van de pijn. maar ach… wie mooi wil zijn moet lijden. Toch?

 3. hihi, ‘gelijk ne sloef’. 🙂
  bij libelle en flair is dat ook vaak. dezelfde foto’s, recepten, … beetje stom, vind ik.

 4. @Zapnimf – gelukkig woon ik niet naast een schoenwinkel, de ramp zou dan helemaal niet meer te overzien zijn!

  @Contessa – ik heb er ook hoor, van die prachtige schoenen die al bijna pijn doen als ik er alleen nog maar naar kijk… Maar ik kan die dus niet wegdoen, ik weet dat ik ze vrijwel nooit meer ga dragen en toch kan ik de stap niet zetten om ze naar de kringloopwinkel te brengen!

  @Beate – of gelijk boter aan mijn voeten? En die bladen lijken elkaar soms echt te recycleren hé?

 5. Ik heb vandaag ook nieuwe schoenen gekocht, een grote hap uit mijn budget, maar ze zitten zo zalig goed! Mooie sandalen, sleehak van ongeveer 5 cm en ik loop precies op lucht! Lang geleden dat ik zo’n comfortabele sandalen aan mijn voeten heb gehad, ik heb dus geen seconde getwijfeld!

 6. @Lena – als ze supergoed zitten, dan moet je niet twijfelen, je moet er tenslotte een hele dag op staan hé…

 7. Gij ook sleehakken? Leuk toch, hè?

 8. @Marleen – sleehakken zijn echt zalig om te dragen. Ik ben keiblij dat dat terug mode is!

 9. Ik vond sleehakken niet zo mooi, maar als je die schoenen dan aanhebt, is het wel ok. Ik vind echte hakken nog altijd eleganter en vrouwelijker, maar ik kan daar niet op lopen, en als je de hele tijd je voeten omslaat is er niets vrouwelijks meer aan natuurlijk 🙂
  De sleehak heeft dus een nieuwe fan, maar ik ben nog altijd een beetje jaloers op al die vrouwen die wél op hakken kunnen lopen.

 10. @Lena – ik kan ook niet op echte hakken lopen, dus is een sleehak het enige alternatief… Maar de sleehakken van nu zijn een pak eleganter dan die van vroeger, vind ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: