En Ozzy blij…

… dat ’t vrouwke terug thuis is! (Van de anderen krijgt hij meestal toch geen eten en zijn liefde gaat door de maag.)

Als ik hem nu nog zou kunnen meenemen naar de Ardennen, dan zou het echt perfect zijn…

ozzy-zetel2.jpgozzy-zetel.jpg

11 Reacties

 1. En waarom krijgt hij van de anderen geen eten? Zijn ze te lui? Vergeten ze het? Wie was het ook weer die zei dat men eerst zijn dieren moet voeden en daarna pas zelf eten? Gandhi, geloof ik. Wie het ook was, ik ben het daar volledig mee eens.

 2. Ik denk dat ik daar ook geen goei in zou zijn… Ik heb geen huisdieren en ik denk dat dit voor hen het beste is. Mijn planten vergaan hier ook stuk voor stuk, gewoon omdat ik ze vergeet!

  Groetjes,

 3. Ik vind dat hij er niet zo heel blij uitziet eigenlijk. Hij kijkt wel heel stoer. Volgens mij wil hij niet toegeven dat hij je heeft gemist! Maar heel zeker weet ik het niet, want ik ken niets van katten psychologie

 4. Wij houden hier een beurtrol bij wiens beurt het vandaag is om de katten te voeden.

 5. @Smiling Cobra – ik snap ook niet dat ze niet ZIEN, dat dat beestje voor een leeg etensbakje zit… Ik moet altijd zeggen, “geeft die kat nu eens eten” of het gewoon zelf doen. Pubers, dat is niet het meest aandachtige soort mens dat er is hé?
  Als we weg zijn, krijgt hij eten van de buren, die zorgen ook heel goed voor hem.

  @Hilde – planten kan ik ook niet houden, ik vergeet ze water te geven of ik verzuip ze. Een kat die loopt voor je voeten en miauwt als hij honger heeft, die vergeet ik dus nooit te verzorgen.

  @Contessa – hij is gewoon blij dat hij weer op zijn lekker zachte plekje in de zetel kan liggen soezen of filosoferen. ‘k Ben soms zo curieus wat er zich in dat koppeke afspeelt!

  @zapnimf – dat heeft bij ons ook een tijdje gewerkt, maar dan moet ik nog goed in ’t hoog houden dat dat beestje eten krijgt, en ook of ze wel elke keer een proper schaaltje nemen…

  En mijn dag is helemaal goed nu, hij heeft het zich verwaardigd van twee (2!) kopjes te geven, onderwijl luidkeels miauwend, toen hij binnenkwam en merkte dat er geen eten stond. Natuurlijk is er direct aan zijn wensen voldaan, want aan zo’n uitzonderlijke behandeling zijnentwege kan ik echt niet weerstaan!

 6. Dacht ik zowaar het poezenbeest van mijn ouders te zien. Lijkt als twee druppels water op Ozzy.
  Volgens mij is Ozzy toch nog behoorlijk op zijn hoede voor flitsende digitaaltjes.

 7. Op de laatste foto kijkt hij wel écht ‘speciaal’ 🙂 .

 8. @Menck – toen ik mijn fototoestel pakte, lag hij zo mooi te slapen, in een volmaakt rondje, zoals alleen katten dat kunnen. Maar dat toestel laat 2 piepjes horen, als je het aanzet en dat is hem natuurlijk niet ontgaan…
  Hij heeft veel dubbelgangers, vaak zelfs met compleet dezelfde ogen!

  @Tim Freh – Hij is de enige kat die ik ooit zo heb zien kijken en hij doet dat regelmatig. Zo’n blik van “wat is mijn mens nu toch weer allemaal aan het doen?”, maar hij is ook de enige kat die ik ooit gehad heb, die zo zelden kopjes geeft.

 9. Onze poezen ‘were not amused’ dat we gisteren alle2 de deur uit moesten maar zeer gelukkig dat we terug waren ’s avonds.
  Ik zou ook graag willen weten wat ze allemaal denken (over ons).

 10. Oh, is Ozzy de eerste kat die je kent die zo weinig kopjes geeft? Dan heb jij altijd veel geluk gehad met je katten, want sinds mijn kindertijd en veel katten later, heb ik nu de eerste kat die kopjes geeft – veel en graag, gelukkig – onze Sonny oftewel Sjonnie. Héérlijk zo’n kat die zo graag aandacht krijgt!

 11. @Miche – tegenwoordig is het Oz-dier ook heel blij als we terug zijn, vroeger kon het hem niet zoveel schelen. Hij wordt knuffeliger met de jaren…

  @Marleen – dat moet zijn, alle katten die ik gehad heb gaven kopjes bij de vleet. Nu, sinds onzen Ozzy zijn puberteit zowat over is, is hij weer een stuk aangenamer in de omgang. Hij fleemt wel zenne, maar niet meer zoals toen hij nog een klein miezerig verloren kitten was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: