System overload!

waterval.jpg ’t Gaat me niet zo goed af vandaag, te veel stroomversnellingen in mijn hoofd, misschien ook wel een beetje door dat rare weer. Van storm word ik altijd onrustig…

Deze voormiddag ging het anders nog vrij goed, wel wat veel kilometers moeten afleggen en op werven rondbanjeren in de stromende regen, is ook niet echt tof… Daarbij vergeten thuis mijn medicatie te nemen, omdat ik veel vroeger vertrokken ben dan anders. Gelukkig zat er in mijn sjakos nog een stripje Rilatine (voor noodgevallen), maar dat werkt niet zo mooi egaal als Concerta natuurlijk, dat heeft hoogtes en laagtes en dus onvermijdelijk ook rebound (‘k weet het, da’s engels, maar ik weet daar geen schoon vlaams woord voor).

Ik denk dat ik het vanavond een beetje rustig ga houden, mij omkleden, iets lekker eten en vooral niet te laat naar bed! Allez, ik ga mij dat toch voornemen, of ik me eraan ga houden, dat zal de avond wel uitwijzen… Naar het songfestival moet ik al niet kijken, we mogen weeral eens niet meedoen. Misschien is er wel een goeie film op Prime, zo eentje van “verstand op nul”, dat zegt mij wel iets. Of een goeie bleitfilm, al heb ik dat nu niet echt nodig, ik zit met “The Sound of Music” al de helft van de tijd mijn ogen af te kuisen, weekdier dat ik ben!

2 Reacties

  1. Wij hebben er een uitdrukking voor: hij/zij heeft de wind in zijn/haar gat 🙂 De poezen zijn ook zotter wanneer het stormt.
    Ik moet maar iemand zien wenen, ook op tv, en ik huil mee … Soms kijk ik opzettelijk naar zo’n films om eens goed opgelucht te zijn, nadien.

  2. @Miche – zo ne keer echt goed uithuilen, dat kan inderdaad opluchten hé?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: