Verwondering!

ooievaar21.jpgVandaag is de tweeling van mijn schoonzusje en schoonbroer geboren. Een jongentje en een meisje, een koningswens dus… Ik vermoedde al zoiets, maar omdat ze het niet wilden vertellen, bleef het gissen natuurlijk.

Zo meteen gaan we even langs, gelukkig stond de champagne al een paar dagen koud. Ik heb de flessen ingepakt in een koeltas, met een paar koelelementen erbij en we hebben er gelukkig ook aan gedacht, om plastic champagnefluitjes te kopen. Mijn man komt naar huis zo gauw hij kan en dan kunnen we een kijkje gaan nemen bij de trotse ouders en grootouders!

20 Reacties

 1. De ooievaar is in dezen wel héél toepasselijk. Proficiat aan de ouders!

 2. Oh, wow, een tweeling! Hebben ze ook leuke namen of zijn ze zo speciaal dat wij direct zouden weten waar die kindjes wonen als je de namen verklapt?

 3. Wanneer je een nieuw fototoestel koopt moet je zeker niet al te zeer letten op Megapixels. Je hebt er maar 3 nodig voor een ‘goed’ beeld, de rest word direct gestopt in de scherptediepte.

  Wanneer je rampzalig veel megapixels zou hebben, zou je bijvoorbeeld geen goed portret meer kunnen schieten omdat de achtergrond te scherp is.

  De meeste mensen met een Dslr fotograferen met camera’s tussen de 6-10 MGPX. Analoge cameras zijn soms een stuk beter wat scherptediepte betreft.

 4. Vergeet niet om een fotootje te nemen van de boelekes! Van harte gefeliciteerd aan de trotse ouders! En ook ik ben benieuwd naar de namen!

  Groetjes,

 5. @Menck – ja, nu kwam die ooievaar perfect van pas!

  @Marleen – eerst even aan de mama en papa vragen of ze het goed vinden dat ik de namen hier neer zet…

  @Timfreh – de foto van de ooievaar is genomen met een fototoestel met 3,2 megapixels en niet eens in de hoogste kwaliteit. Toch is de foto zelfs op groot formaat nog erg helder… ’t Is niet dat ik ontevreden ben over de kwaliteit van de foto’s, die camera is gewoon ontzettend traag.

  @Hilde – ook voor dat foto’ke moet ik eerst even horen of mama en papa dat goed vinden hé…

 6. Hé, wat leuk! Dus toch die ooievaar…? 😉

 7. Ja, ja, symboliek is nooit ver werg, hé. Proficiat aan de kersverse ouders..

 8. Amaai een tweeling. Is meteen de handen vol. De tweeling van mijn zus is nu bijna een jaar. Het is wel grappig om te zien hoe ze nu echt met elkaar spelen.

 9. @Annemie – blijkbaar heeft die ooievaar eindelijk begrepen dat hij bij de verkeerde broer geland was zeker? 😉

  @Sir Koen – symboliek is het zout op de patatten! 😉

  @aalsblogt – ik heb dat altijd heel charmant gevonden, tot ik bevallen ben van mijn oudste en naast mij een moeder met een tweeling lag… Als de ene eindelijk stopte met schreeuwen, begon de andere! 🙂

 10. woo, da’s een proficiat waard!!!
  Ge ziet… da’s ’t leven…. morgen mag ik gaan afscheid nemen van S’ke haar babytje en hier kan het geluk niet op. C’est la vie hè, Sandrissimo, dat ze maar genieten van hun kindjes.. 😉
  xxx

 11. Jainderdaad een koningswens…. maar het lijkt me nog royaler als ze niet samen eboren worden 🙂
  Lijkt me zwaar, twee kleine spruitjs in één klap.
  En ik ben ook nieuwsgierig naar de namen.

 12. Prachtig een tweeling, zeker bij iemand anders. Die ooievaars hebben jou blijkbaar iets willen vertellen…
  Een dikke proficiat voor de ouders!

 13. @Blah – ’t leven kan raar lopen hé? Sterkte voor je vrienden die hun baby verloren. Deze maand moet ook mijn zus bevallen, we weten al dat het een jongentje wordt, maar ik weet nog geen naam. 3 nieuwe neefjes en nichtjes op een paar weken tijd!

  @Blue – tja, één voor één is handiger, maar je hebt het niet te kiezen hé?

  @Speedy – volgens mij was die ooievaar zijn Tomtom kapot of zo, gelukkig dat hij wel op de juiste plek geleverd heeft! 😉

 14. Proficiat aan de ouders ! Die kleintjes niet direct te veel verwennen hé 🙂

 15. Een dikke proficiat !! Zal wel heel druk zijn, maar voor de kindjes zelf denk ik wel dat het heel tof is…..Genieten maar,
  Groetjes,

 16. @Miche – de eerste 3 maanden kan je die niet verwennen, want ze hebben dat besef nog niet… Nadien is het oppassen!! 😉

  @Oortje – ze zijn zo schattig, broertje is rustig, laat het allemaal niet aan zijn hart komen, zusje krijst de boel bijeen als het haar zo uitkomt!

 17. Een dikke proficiat aan de ouders en grootouders. Ineens een koningswens, dat is gemakkelijk. Wacht ook op de goedkeuring van de ouders voor het vrijgeven van namen en foto’s. 😉 En niet kunnen verwennen vóór 3 maanden… hmmm, weet ik zo niet. Mijn kleinzoon is nog maar 2,5 maand maar hij weet het al verdomd goed te spelen om in de armen van mama op papa te kunnen slapen i.p.v. in zijn park. Hihi. Groetjes!

 18. @nana – ik heb het zelfs niet gevraagd, ik zet mijn eigen kinderen hun namen hier nog niet, laat staan die van een ander hé? Idem voor de foto’s, iedereen zal me op mijn woord moeten geloven dat ze superschattig zijn! 🙂

 19. Gefeliciteerd! 😀

 20. @Manon – bedankt! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: