Druk, DrUK, DRUK!!!

Eindelijk mij blogtoer nog eens kunnen doen, al die andere dingen moesten nu maar eens wachten! Maar er staat nog heel wat op het programma voor deze vrije dag… Ik ga straks langs bij mijn zus, haar zoontje (dat nu vier dagen oud is) gaan bewonderen, ik moet nog langs mijn oma, dan de kinderen naar mijn ouders gaan brengen en daar wat blijven hangen natuurlijk en morgen is het alweer werkendag!

Ik dacht dat ik het tijdens het bouwverlof wat rustiger zou hebben, maar dat is buiten de waard gerekend, het is net beredruk! Gisteren dacht ik eens wat vroeger gedaan te hebben en voor één keer eens op tijd te kunnen stoppen. Maar op mijn laatste adres kreeg ik een telefoontje van de klantendienst, commotie bij de klant omdat er één en ander fout ging. Ik tik dat adres in op mijn Tomtom, bleek dat ik er maar 10 minuten af zat!

Klant heel blij dat ik even kwam kijken en voor mij een stuk gemakkelijker, want als je er bent, heb je toch meer info dan wanneer iemand je alles moet vertellen. Daar toch wel even bezig geweest om samen met collega’s, de coördinatrice van onze aannemer en de klant toch een uitweg te zoeken en te zorgen dat de installatie vandaag kon doorgaan. Op een gegeven moment was ik met twee GSM’s tegelijk aan het bellen!

Natuurlijk moest dat gisteren dan nog allemaal op mail gezet worden en administratief opgevolgd worden en in plaats van lekker op tijd af te ronden, werden het alweer overuren. Gelukkig kan ik die later opnemen en zo heb ik een paar vrije dagen meer hé!

Daarnet bleek het afloop-putje ook weer eens verstopt en kon ik tussendoor aan de gang om dat water weer te laten doorlopen. Bovendien moest ik de plas water in de keuken (gevolg van het verstopte putje) opdweilen… Dat heb je met een ouder huis hé, het debiet van dat afvoerputje is berekend op één wasbak, want wasmachines en afwasmachines waren er nog niet, toen dit huis gebouwd werd. Spijtig genoeg kwamen we daar pas achter, toen ons terras al opnieuw aangelegd was. Om de ellende met dat putje voorgoed op te lossen, zou dat terras eigenlijk weer open moeten…

4 Reacties

 1. Zalig om dit te lezen tijdens mijn verlof.. :-)) Alhoewel.. nog 1 dag en ik vlieg er ook weer in…

 2. Driemaal druk dus.
  Kalmte kan u redden!

 3. Toen ik ons huis had gekocht bleek er geen aansluiting te zijn op de riolen ! Gelukkig tijdig gemerkt maar de vloer moest wel volledig uitgebroken worden, met alle kosten vandien ! Nu ben ik gelukkig op mijn gemak.
  Mijn laatste dossier van de dag is meestal ook een ferme waar ik langer aan zit dan gedacht. Gelukkig bestaan er recup-dagen hé.
  Geef die kleine een knuffel van mij ! Hij weze welkom …

 4. @Aardvarksken – wie laatst lacht, best lacht? Nog 2 weken en dan heb ik verlof! 😉

  @Zapnimf – waar verkopen ze dat? Moet je daar een voorschrift voor hebben? 😉

  @Miche – dat is balen, wij hebben wel een afvoer naar de riool, maar dat is niet zo’n geweldige constructie. Om ’t half jaar ongeveer geraakt dat verstopt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: