Surfen brengt op…

Mijn poetsvrouw schijnt nog altijd een goeie invloed op mij te hebben. Gisteren heb ik, samen met de kinderen, de vierde slaapkamer uitgeruimd en opgeruimd! Dat was een echt rommelhok, zo erg dat het logeerbed daar eigenlijk niet meer bruikbaar was, gewoon omdat het volgepalleerd was met van alles en nog wat, dat daar absoluut niet moest liggen!

Die kamer was na een paar uur gewoon niet meer te herkennen! En omdat ik wat geschoven heb met het meubilair, kan er van het logeerbed, weer een dubbel bed gemaakt worden, als dat nodig is. Mijn secretaire heeft ook een mooi plekje gekregen en nu kan ik lekker in deze kamer werken, ipv in ’s mans bureel!

Hij heeft dikwijls genoeg laten vallen, dat hij er niet zo mee opgezet was, dat ik meer en meer plaats begon in te palmen op zijn stek. Nu ben ik er helemaal uit met al mijn rommel! Dus kan ik mijn eigen plekje helemaal inrichten zoals ik zelf wil en met dat zetelbed erin, ziet het er zelfs gewoon gezellig uit…

Alleen is mijn secretaire een beetje te beperkt als werkplek, dus moet ik nog een werktafel en ook een leuke bureaustoel hebben. Van de Ikea natuurlijk, want daar vind ik altijd mijn goesting!

Via, via hoorde ik dat de prijzen in de Ikea soms kunnen verschillen van land tot land. Dat dan maar even nagekeken en het klopt wel degelijk! Die bureaustoel is 10 euro goedkoper in Nederland, dan in België, daarvoor wil ik wel eens even over de grens hoppen hoor. En voorlopig pik ik die van de kinderen wel in, als ze op school zitten, hebben zij die toch niet nodig…

7 Reacties

 1. Enkele weken geleden vernam ik van een vriend, die voor een jaar is vertrokken naar Dubai, dat de Ikea-meubelen
  vijf (5) maal meer kosten dan in België…

  asjemenou….

 2. dus niet naar Dubai voor de meubeltjes.
  Btw hoe staat het met de verbouwing ?

 3. Heb je de extra benzinekosten ook al verwerkt in de prijs? 😉

 4. ikea =D daar vind je echt alles :p ja ja hier zit een stiekeme maar heuse ikea fan!

 5. Je eigen stek is altijd leuk om hebben. Een uitstapje over de grens en ondertussen nog het een en ander meebrengen uit Ikea ? Waarom niet, hé 😉

 6. als ik van hier naar daar zou moeten rijden, poeha, ik heb een ikea op nog een kwartier rijden van mn deur!! daar heb ik die extra 10 euro wel voor over 😀
  Maar LEUK dat je de moed hebt gehad om zo een grote kuis te doen!!! Je ziet, ’t is fijn dat het dan wat oplevert heè!!

 7. @Nagalore – dat zal wel voor een deel aan de vervoerskosten liggen denk ik…

  @Duvel – daar begint schot in te komen, gaat in fases gaan en we “hopen” dat alles tegen het einde van volgende zomer in orde is.

  @Patrick – firmawagen maakt die berekening overbodig! 🙂
  (Ai, nu krijg ik alle groenen op mijn nek!!)

  @smara ratih – ik ben gek op Ikeaspullen en het voordeel is dat je er niet zo’n zonde van maakt, als je iets nieuws wilt kopen. Je vindt immers altijd wel een familielid of een vriend die die spullen wel wil hebben!

  @miche – Werken op mijn nieuwe werkplek is nu eens zo plezant! Ik moet van de Ikea ook nog een dekmatras hebben voor ons bed en die zijn in Nederland naar ’t schijnt ook een stuk voordeliger!

  @Blah – elke keer als ik in “mijn bureel” kom, ben voel ik me kweetniehoe goe! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: