En we zijn weer online!

Via wat omwegen toch aan mijn paswoord geraakt, waar webmail allemaal niet goed voor kan zijn hé?  Normaal gebruik ik dat alleen op vakantie en natuurlijk moest ik alweer op zoek naar een paswoord, dat terwijl ik met moeite mijn pincode kan onthouden…  Enfin,  nu kan ik weer verder tot de nieuwe laptop arriveert. 

Ik weet niet goed wat ik moet doen met die kapotte laptop, ik zou die natuurlijk wel graag laten maken, maar niet tegen eender welke prijs.  En ik zou in elk geval graag de data van mijn harde schijf redden!  Ik had mijn zoons beloofd dat ze mijn oude lappie mochten hebben, want nu moeten ze een PC delen.  Die zijn natuurlijk ook niet zo goed gezind, dat dat ding het laat afweten.  Dat is nog een goeie reden om hem toch te laten maken.

Alleen, weet ik nog niet goed waar ik hem binnen zou doen.  Ik zal waarschijnlijk zo wie zo moeten betalen voor de offerte, maar als dat een redelijk bedrag is, wil ik die kans wel wagen.

Ondertussen moet er natuurlijk ook ingepakt worden, voor de kinderen -die bij bomma en bompa gaan logeren- en voor ons, want nog 4 nachtjes slapen en wij vertrekken ook!  Die week voor vertrek, dan heb ik dikwijls spijt als haren op mijn hoofd, dat ik die reis geboekt heb.  Kleding selecteren, alles zo handig mogelijk in zo weinig mogelijk reiszakken organiseren, dat is toch behoorlijk veel werk.  Ach ’t is natuurlijk altijd wel de moeite waard en volgens de webcam ligt er toch wat sneeuw, dat maakt de sfeer nnog sprookjesachtiger…

12 Reacties

 1. Het is moeilijk om iets te moeten missen als je er zo aan gewend ben, hè? Ik kan me de dag nog herinneren dat ik mijn eerste PC kocht (daarvoor had ik natuurlijk al een Commodore 64 gehad en een TI 99/4A, maar dat was toch eigenlijk maar speelgoed vergeleken bij de huidige PC’s), ik weet niet wat ik nu moest doen zonder.

  Ik hoop dat je eruit komt. In ieder geval een prettige vakantie gewenst.

 2. Laat iemand die wat af weet van ict er eens aan prutsen. Dan betaal je half niet zoveel en heb je nog een upgrade ook.

  btw; je hebt een stokje aan je been =]

 3. Als je me zegt wat voor laptop het is en wat eraan scheelt wil ik wel eens aan mijn broer (met een computerwinkel aan huis) vragen of het nog de moeite is om te laten maken. Ik vraag me trouwens af of ze je uberhaupt ergens zouden laten betalen voor een offerte?

 4. Hee Sandrissimo! Heb je ook een emailadres? Zo ja, welke;-)

 5. Geniet van jullie vakantie!

 6. Piep! Haah, back in the Blogworld!
  Efkes tegen Marleen –> jaja jong, niet voor een offerte, maar wel voor een devis, en da’s altijd een fixe prijs waar je je soms al blauw aan betaalt, :s

  Ik hoop dat je een oplossing vindt voor je laptopke 😀

  En naar waar gaat de reis? oostenrijk terug? Zorg maar voor een pak plezier en een lekker kerstdineetje 😀

 7. @sandrissimo
  Met je laptop kan ik je niet helpen maar ik wens je alvast een prettig verlof, vredevolle kerst en een voorspoedig 2008! 🙂

 8. Blij dat je terug bent !
  Ik heb ook een tijd geleden problemen gehad met de pc. Nu een nieuwe, snellere, mooiere, …
  Nog niets ontvangen (die link) maa

 9. … maar het kan wachten tot na je reis. Geniet ervan en kom veilig weer terug.
  Pretiige feesten !

 10. @miche – ik heb het nog eens doorgestuurd, maar misschien kwam het niet door je spamfilter, het ziet er immers een beetje zo uit…

 11. Van deze plaats een fijne kerst en een liefdevol nieuwjaar gewenst.

  groetjes

 12. Het is gelukt ! Merci.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: