De verleiding, de appel en de slang…

Ons weekendje begon heel goed, vlotjes tot ginder gereden, bagage uitgeladen en heel lekker gaan eten in een echte Italiaanse pizzeria. Daarna een glaasje schuimwijn gedronken bij mijn ouders (die ook daar waren van ’t weekend) en de kinderen mochten daar blijven slapen, dus hoefden we onze caravan niet meer helemaal “om te bouwen”.

Zaterdag op tijd opgestaan, kids bij grootouders achtergelaten en naar Aken gereden, altijd leuk om daar te gaan shoppen! Al bij de eerste juwelierszaak die we passeerden, zag ik juwelen van Thomas Sabo. Hadden ze daar toch wel niet de bedeltjes van de appel en de slang zeker! Alleen was het de slang die helemaal bezet is met steentjes en die was afgrijselijk duur, maar ook waanzinnig mooi…

Na wat wikken en wegen, won de verleiding het van het verstand en vroeg ik of ze Visa accepteerden, natuurlijk hadden de verkoopsters toen door dat de deal rond was. Toen ik mijn kaart wilde pakken, zei mijn ventje dat dat niet nodig was, ik moest het maar zien als een vroeg valentijnsgeschenk! Ik heb gewoon een droomman!!

Op dit moment is het echter wat minder plezant, want ik heb twee zieken te verzorgen… De griep heeft hier namelijk flink toegeslagen en ik ben bijna door mijn voorraad koortswerende middeltjes… Ziek worden in de vakantie dat is toch echt ellendig hé?

4 Reacties

 1. Amper één weekje Krokusvakantie en dan nog ziek ook. Da’s minder.
  Verzorg ze goed, die zieken van je. En jaag de bacteriën maar naar buiten.

 2. Ai! Jaaaah, ellendig ziek zijn in de congé! Bah!
  (en ik ben ontzettend blij dat je je gerief gevonden hebt)

 3. Je hebt een fantastische man ! In eer houden, zou ik zeggen 😉
  Verzorg je zieken maar blijf zelf gezond.

 4. @Menck – eentje is gelukkig al veel beter!

  @Blah – 🙂

  @Miche – ik hou hem ook in ere hoor! En tot hiertoe nog geen enkel teken dat ik ook ziek zou worden, dus “so far, so good”…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: