:-) / :-(

🙂

 • Een boetiek in de gemeente waar ik woon, verkoopt de juwelen van Thomas Sabo!!  Nu kan ik daar regelmatig eens langs gaan en moet ik niet elke keer naar Aken om mijn collectie uit te breiden.
 • Op de een of andere manier kan ik horen dat er iets veranderd is aan die armband, mijn gehoor blijkt dus toch nog dik in orde, dat ondanks het feit dat ik best wel veel op fuiven en in discotheeken te vinden was in mijn jonge jaren…
 • Onzen Ozzy is min of meer aan een charme-offensief begonnen, zou hij denken “Ze gaan dat grijs rotjong blijkbaar toch niet buiten gooien, dan zal ik maar zorgen dat ik de lieveling van mijn mensen ben!”, want de laatste dagen komt hij ineens veel meer flodderen en knuffelen en laat hij zich zowaar aaien zonder gevaar van tanden en klauwen.
 • Onze Mickey is nu al aan het puberen en floddert dus niet meer zo vaak, maar als hij het wel doet, is het ook met heeeel veeeel enthousiasme!
 • Deze week komen er verschillende aannemers langs, om te kijken wat ze voor ons zouden kunnen betekenen.  Er komt dus eindelijk een beetje schot in de zaak.  Al dat zoeken via internet was niet alleen frustrerend, het leverde ook weinig op.  In de ouderwetse papieren Gouden Gids, vond ik een stuk of tien potentiële kandidaten op een half uurtje tijd!
 • Ik krijg geld terug van de belastingen.  Geen fortuin, maar wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd, niet?
 • Mijn “nieuwe” poetsvrouw, is mogelijk nog beter dan de eerste en ik ben al helemaal gewend aan haar zonnige karakter. Ze is vrolijk, behulpzaam, ze neemt initiatief en ze heeft zowat alles hier al naar haar hand gezet!
 • Er is een nieuw seizoen van “Toast Kannibaal” gestart, waar vinden ze toch mensen die daar aan mee willen doen?  Ze gaan daar wat meemaken, ze eten daar hond, wassen hun eigen met pis, leggen de nog warme ingewanden van een pas geslachte geit, op het gezicht van een zieke en meer van die leuke dingen!  Spijtig dat ik het eerste seizoen gemist heb…

😦

 • De mazout was vorig weekend ineens op.  En weet je wanneer we dat gemerkt hebben?  Op zaterdagavond om half zes!  Gelukkig zijn ze maandag al in de voormiddag komen leveren, tegen ’s avonds was het hier weer lekker warm en hadden we ook terug warm water (want dat mis je toch het meest).
 • De mazout is echt wel ontzettend duur…  Ca 750 euro voor 1000 liter, te zeggen dat we 8 jaar geleden ongeveer 18.000 fr betaald hebben voor 3000 liter!
 • De vallingen blijven hier maar circuleren, als de ene er eindelijk wat door komt, begint een ander te snotteren en te hoesten.
 • De tijd rond pasen is geen goed moment om gezonder en vooral calorie-armer te eten, die witte paaseitjes van Milka zijn gewoon verslavend…
 • We moesten instappen in het zogenaamde “dif-tar-systeem”, dus ipv zakken, hebben we nu naast de (eerder kleine) groene bak, ook een (eerder kleine) zwarte bak.  Na dik een week, zit die bak bomvol en de vuilkar komt pas maandag!
 • Ze hebben weeral eens onze blauwe zak laten staan en er zo’n mottige rode sticker opgeplakt.  Waarschijnlijk omdat er een zwart bakje inzit, van het juiste materiaal (PE), maar niet van het juiste formaat, want het is geen flacon of fles…  Dat is toch om horens van te krijgen

9 Reacties

 1. 🙂 bij mij laten ze die blauwe zakken systematisch staan… ik verdenk ze ervan dat al met de rode klevers in de aanslag te staan als ze op 100 m van mijn deur zijn…

 2. Het is kattentijd !
  Ik krijg ook terug van de belastingen ! 🙂
  Ik geef (veel) drinkgeld met Nieuwjaar en in de zomer krijgen ze drank : ze nemen ALLES mee. 😉

 3. Rode klevers? Nog niet voorgehad maar ik zet dan ook de vuilniszakken niet buiten 🙂

 4. Sja, het leven kan hard zijn. ;-p

 5. Hmmmm, Milka-eitjes! Ze hebben er ook in melkchocolade met cocosnootvulling. Zààlig!

 6. Ik weet niet hoe het komt maar ik heb aan jou gedacht toen ik gisteren in de schoenenwinkel stond 😀 echt waar! 😀
  Mja, die vuilzakken da’s echt rot als je weet dat er niets inzit dat er niet mag inzitten, grrr… en die Milka eitjes: ZWIJG ME ERVAN, ik kan ze tot nu toe nog straal negeren in de supermarkt maar ik voel aan mijn water dat dat niet meer lang gaat duren of ik kom met een zak thuis. En dan is het om zeep natuurlijk….

 7. -Geen, mazout ?Op een onmogelijk moment ?
  Ofwel naar een pomp waar je echte huisbrandolie kan tanken of je tankt de nodige hoeveelheid diesel. Met 20 of 30 liter heb je toch voor een dag of 2 warmte. Niet aan gedacht ?
  -Diftar: het schandalig dure afval systeem onder het mom van de vervuiler betaald. Bakken te klein ? Konden jullie niet kiezen tussen een 40, 120 of 240 liter ? Kan je geen extra container aanschaffen of moet je er huur voor betalen ?

 8. @Blue – dat is ook altijd zo’n gedoe, kattekak mag in de groene bak, maar kattebakkorrels niet, terwijl die 100% biologisch afbreekbaar zijn…

  @Miche – da’s nog eens een idee, alleen ik zie die mannen zelden of nooit…

  @Life is a dance – wees gerust, dat komt nog! 😉

  @Zapnimf – miserie, miserie!! 😉

  @PP – met cocos, dat kan niet anders dan onwaarschijnlijk lekker zijn!

  @Blah – heb je je nieuwe schoenen al een naam gegeven? En aan die Milka-eitjes kan ik gewoon niet weerstaan, geen ontkomen aan…

  @Duvel – nog nooit aan gedacht om gewoon diesel in de mazouttank te gieten, wel een duur affaire…
  Wat die vuilbakken betreft, als je een grote bak wilt, moet je 2 euro per ophaalbeurt betalen, plus 20 eurocent per kilo inhoud. Bij de kleinere bakken is dat “maar” 1 euro, ook plus die extra eurocenten voor de inhoud…

 9. Dagje verlof nemen, hé 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: